tisdag 29 november 2011

Vardagen efter en helg i Borlänge

I torsdags var det dags för en Borlängetur igen. Fredagen var uppbokad för farmor! Vi saknar dig sååå mycket!! På eftermiddagen var vi till Emma på födelsedagsfika. Sondre härja på så hilma såg helt rålös ut. Men jag tror dom hade riktigt roligt tillsammans. På lördagen var vi till Aqua Nova och badade. Sondre plaska på som en riktig säl och Hilma gick efter. Sondre hade säkert kunnat vara där än om han hade fått välja.
Sen på eftermiddagen var det dags för shopping på hög nivå.
När klockan slog 17 åkte vi vidare och tog med oss en inflyttningsblomma till lina som äntligen fått flytta in i sin nya fina alldeles egna lägenhet.
Söndagen kom och vi tog en mysig frukost med hela familjen innan vi packade bilen smock full och klättrade upp mot norra Dalarna. Åkte över sprätta för att få tag i en ljusstake som fortfarande saknades till vardagsrummet. Där av alla ställen stöter vi ihop med världens bästa Tessan och hennes Johan!
Tog ännu ett stopp i Mora för lite leklust shopping och gardinbyte. Hade snuskigt mycket flax med både ljusstake i sågmyra och gardinerna!!! Inte något som man precis blivit bortskämd med.
När vi rullade in i Idre var marschallerna tända genom byn och adventsmarknaden var i full gång. Plogade oss in på gården och packade ur bilen för mat och hade på oss overall, täckbyxor och allmänt sjösäkra kläder. Hoppade på bobben och körde rally ner på byn för mys. Köpte den perfekta julklappen, dörrkrans och stomp. Sen var det adventsfika dejt med familjen Westergård.
När matskeden var slut var det bara att bege sig hem och plocka ur allt i bilen och lägga gossen. Pysslade på här hemma hela kvällen och fortsatte med gardinerna efter jobbet i går och idag efter jobbet var det att kasta sig hem och baka klart pepparkakor så nu är degen utbakad och klar! Grymt skönt. Nu såhär efter all effektivt arbete är det skönt att allt och fixat ihop plockat och färdigt.


// F

1 kommentar:

  1. nämen va tusan! tur att du la upp bloggen på fb, annars hade jag aldrig hittat hit!;)
    <3

    SvaraRadera